TR EN RU
Bayi Giriş
Aspen, "Geleceği Birlikte Tasarlyoruz" Etkinlikleri Kapsamında Gaziantepli Mimarlar ile Buluştu
22/12/2017

Geçtiğimiz yıllarda Bursa, Kocaeli ve Kayseri gibi şehirlerde düzenlediği " Geleceği Birlikte Tasarlıyoruz" etkinlikleri kapsamında mimarlarla bir araya gelen Aspen Yapı, tarihi dokusuyla ön plana çıkan Gaziantep'te mimarlarla buluştu. TMMOB Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi tarafından, Aspen Yapı sponsorluğunda düzenlenen etkinlikte, bölgenin önde gelen mimarları bir araya geldi.

Etkinlikte, Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı H. Özgür Girişken açılış konuşması yaparken, Erginoğlu & Çalışlar Mimarlık'ın kurucusu Yüksek Mimar Kerem Erginoğlu "Eski-Yeni" konulu keyifli bir sunum yaptı. Aspen Yapı Genel Müdür Yardımcısı Levent Yılmaz'ın da yapı sektörüne ilişkin bilgi ve tecrübelerini paylaştığı etkinliğe mimarların katılımı yüksek oldu.

Gaziantep'in tarihi bir şehir olması sebebiyle "Eski-Yeni" konulu bir söyleşi hazırladığını belirten Kerem Erginoğlu, Gaziantep'in tarihi doku ve yeni yapılar arasında kalmış bir şehir olduğunu, bu sebeple yeni binalar yaparken tarihi dokuya ve eski binaların hafızalarına zarar verilmemesi gerektiğini vurguladı.

Aspen Yapı projeleri hakkında mimarlara bilgi veren Levent Yılmaz da şunları ekledi:

"1989 yılında kurulan Aspen Yapı, başarılı geçmişiyle Türkiye'nin önde gelen yapı ve zemin şirketleri arasında yer almakta ve sektöründe bölgesel lider olma vizyonuyla hareket etmektedir. Kurulduğu günden bu yana, yapı sektörüne modern mimarinin gereklilikleri olan malzeme ve uygulama yöntemlerini sunan Aspen Yapı, günden güne gücünü artırarak sektördeki uzman marka konumunu pekiştirmektedir. Asma tavan, bölme duvar, zemin ve LED aydınlatma sistemleri olarak 4 ana başlık altında toplanan Aspen Yapı ve Zemin ürünleri, çok sayıda ürün seçeneğiyle her türden ihtiyaç ve beklentiye cevap vermektedir" dedi.  

 
© 2021 ASPEN.Tüm hakları saklıdır.